15/01/2012


HAPPY WIF ALL OF THEM .. <3

today i feel so happy..why??..because of them la,,hehe
err,da tak tau la nak cakap buat kali ke berapa kak ana belanja makan pizza..ochhh..terharu sangat..rase cam nak nagis sebab dy baik sangat.. * mengada punye akim,sbb dy la kak ana belanja pizza lagi,,saje la uh nak manje2..hahaha

hari nie keluar lagi bersama niftahul janna, nasuha n suliana.. eh2..tak lupe juga kepada yang sanggup datang dan menunggu iaitu ABDULHAKIMABDSHAM aka GEMOK,,haha..
perjalanan hari ini ialah beli tiket bas,, *err,tiket bas kul 12.30,,shitt,.lambat nak mampuih,,
pastu g makan pizza, then g kip mart yang baru bukak kat SEGAMAT,,*jakun sekejap,macam la kat tmpat lain xde kip mart,,HAHA. then,back to uitm segamat sebab ada orang len pulak nk sewa kete,,huh,,sedih sangat,,sbb dapat jumpe kejap jek,tak pe,,next week ada lagi mase,,lalalala


FAZILAH VS HAKIM

SULIANA MOHD HUSSIN

NIFTAHUL JANNA HUSSIN

NASUHA NAIM






2 comments:

  1. untung laa dpat dating n
    makan pizaa :p

    ReplyDelete
  2. haha..eceh,bukan selalu pon dapat dating..hee

    ReplyDelete