24/12/2011

dirimu diriku :)

dirimu amat sempurna untukku . dirimu hanye Tuhan saje yang tahu . dirimu umpame insan yang amat disayangi khalayak ramai . dirimu mempunyai banyak keistimewaan . dirimu juga punye kekuranagan . diriku jua . serta semue yang bergelar manusia biase . kau menyentuh hidupku . kau menyelimuti duniaku . kau menjaga aku seperti menjage dirimu . ku tahu kau amat menyayangiku . aku hanye manusia biase yang penoh dengan kekurangan dan kesilapan . diriku begitu bahagie selame setahon mendekatimu . cintamu yang murni lagi suci membuatkan diriku ini seumpame berade di dalam syurga yang indah sambil ditemani bidadari yang mengetuai syurga itu . keikhlasan hatimu tidak setanding insan yang pernah ku kenali dulu . kejujuran jiwamu menyinar nyinarkan lagi ruang di dalam ronggeku . kasih sayangmu yang terlalu luruh dan mendalam terhadap diri seorang insan yang selalu menyakiti hatimu langsong tidak kenal erti pemutusan . walau ape jua sekalipon , diri ini akan sering membuat ape yang sering dicube untok menjiwai dirimu . di alam maya yang penoh dengan dugaan ini , dirimu memberikan diriku seribu erti dalam hidop . dirimu memberikan ku pengalaman yang indah . dirimu mengajarku melangkawi diluar batasanku . dirimu menambahkan lagi keserian diwajahku . dirimu membuatkan kedue ibu bapaku menerime hidopku untokku menyambongkan pelajaran ku atas kerane dirimu yang sering memberi semangat kepadaku . walaupon penah seseorang itu telah mengasari hatiku di waktu dahulu , kini dye memanggilku dengan panggilan yang membenihkan seribu tande tanye terhadap semue . akan tetapi , diri ini takkan membiarkan orang laen menyelinap masok ke dalam hati . cinteku terhadap dirimu tidak pernah pudar . kemane diriku ku merantau , disitu dirimu didalam hatiku . kesalahanku terhadap dirimu terlalu menonjol . ku meminta maaf darimu . diriku tidak tahu ape yang akan terjadi di mase yang akan datang . diri ini sangat memerlukan dirimu yang tidak pernah menyakiti hatiku . dirimu yang sering membahagiekanku . dirimu yang sering menyakat hatiku . dirimu yang sering mengusik ku . ku merindui mu . wajah mu yang penoh dengan cahaye yang terang menambahkan lagi aura keremajaan yang baik . diri ini hanye dapat menasihati diri mu itu . maaf andai tidak sudi . tetapi , sebagai tanggongjawab seseorang manusie . hanye itu yang dapat diri ini berikan . diri ini tidak memakse . diri ini hanye memerlukan kesefahaman hidop dirimu . diri ini ingin membantu dirimu . diri ini amat menyayangi mu .

21/12/2011

POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH.. 

salam semua,,selamat malam,,meyh sini datang dekat lappy and bace entry tok kali nie,,lala.. kali nie kite nak post pasal budak gemuk kite masok PSA..huhu.. congrate sayang,hasil usaha penat lelah akhirnya dapat jugak masok sini,,to continue ur study,..wish u luck dear.. kali nie wat btol’ tau.. takmo main’ lagi ok..hee..#macam la aku nie wat betol’..haha

18/12/2011

LEAVE ME WHEN IM NOT PERFECT FOR U

salam dari hati yang sedang luruh dikala ku kesepian,,duhai hati mengapa kau begitu keras sampai diri sendiri tercalar,apa salah ku sampai perkara macam nie terjadi.. aku tahu aku bukan la terbaik,tapi aku cube menjadi yang terbaik..aku tak nak kau terpesong jauh dari kehidupan kite sebagai umat islam..aku mahu kau laksanakan tanggungjawab kepadanya..walaupun dalam pada masa yang sama,aku tak la sebaik mana..tapi aku mahu kau menjadi yang terbaik..

Hati aku tak la sekeras yang kau sangkakan.. hati aku penuh dengan kasih sayang yang akan kuberikan kepada kau, duhai sayang..mengapa kita selalu bertengkar,bertelingkah,bermasam muka, salah faham antara satu sama lain..
SAYANG..!!..tahukah engkau bahawa aku terlalu menyayangimu sehingga ku sanggup tahan dengan apa yang terjadi selama ini.tahukah engkau bahawa aku terlalu memerlukan mu dalam hidupku,, SAYANG!!.. aku tak mahu kita berterusan begini.. kerna,pekara ini akan lebih merosakkan hubungan kita..SAYANG!..aku tak mahu pergi jauh darimu,,andai satu masa nanti kita tidak ditakdirkan bersama,anggap la aku sebagai kenangan masa lalumu yang pahit ataupun manis..

Walaupun kau jauh dimataku,tapi setiap masa akan ku pastikan kau sentiasa di hatiku, walaupun bibir ku mengeluarkan kata yang kurang sedap didengar dan membuatkan kau sedikit terluka,maaf kan aku kerna aku tak pandai menjaga tingkah laku ku.. aku merasa bahagia saat kita bersama,tapi aku merasa perit saat kite berduka.. SAYANG!..rinduku padamu sangat mendalam sehingga bisa mengeluarkan airmataku.. jika hari ini hari terakhir buat kita,ku memohon maaf atas segala khilaf yang telah ku lakukan.. jika esok kita masih tersenyum bahagia,kita mulakan hidup baru...

Sayang.. aku tak secukup sempurna buat kau,sehingga membuat kau terlalu bersabar dengan ku.. aku pasrah andai ditakdirkan jodoh kita sampai sini kerna semuanya ketentuan NYA.. tapi akan ku cipta dunia yang baru saat kita tersenyum mesra semula,,SAYANG..aku tak mengharap kau melakukan yang terbaik buatku,aku hanya mahu kau bangkit semula dari kisah lama.. mulakan hidup yang penoh diberkati..AKU tak nak kau pergi jauh sehingga kita tidak dapat bertemu..

SAYANG,PABILA KAU BACA WARKAH INI,aku harap kita bersama lagi kerna diriku tak mampu untuk berjauh dengan mu.. aku hanya insan biasa yang penoh dengan kesalahan dan tidak cukup sempurna..

SAYANG..andai kata bila kau baca warkah ini kita tidak bersama lagi,aku harap kau masih tersenyum kerna senyuman kau buat semua orang bahagia termasuk diriku..

SAYANG..bukan mudah untuk ku melupakan semua kenangan kita bersama...SALAM IKHLAS DARI HATI NURANI KU KHAS BUATMU...

07/12/2011

LOVE YOU ABDUL HAKIM ABD SHAM.. <3 <3

hey u all.. today rase happy sangt,,hee,,OMG!!,,hari nie dua kali kot kluar g banda,,*APE JEK SEYH AD KAT SEGAMAT UH,,haha,,kluar pon sebab g tman kawe kami nie la beli BB baru,hee,,ok,,ignore about it,,back to tittle,,

macam entry yg sblum nie ,, yg ditulis oleh ABDULHAKIM..saya pon sebagai FAZILAH SAADAN nak meluahkan perasaan saye,,hee,, xkn dy jek kot yg bole luahkan perasaan,,hee.

FOR YOU MY LOVE..

+ I LOVE U SO MUCH!!..

+ IM PROUND TO BE UR GURLFRIEND..

+ SAYA BERSYUKUR SEBAB DAPAT KENAL AWAK..

+ AWAK SELALU CARE PASAL SAYA..

+ AWAK SELALU SABA DENGAN PERANGAI SAYA..

= thatz y la saya sayang awak,,hee..

+ AWAK SELALU BUAT SAYA TERSENYUM BAHAGIA BILA BERSAMA AWAK..

+ AWAK SELALU PUJUK SAYA BILA SAYA MERAJUK..

+ SAYA SANGAT TERHARU,,SBB AWAK SELALU BERKORBAN UNTUK SAYA..

=sayang,i tau u kena tahan sakit ride moto,dok dalam bas lame2 semata2 datang JB untuk jmpe i,, i rase terhutang budi sangat dengan awak...

+ I ALWAYS REMEMBER ABOUT THE MOMENT WIF U,, esp: 7 DISEMBER 2010.. <3

+ SAYA HARAP HUBUNGAN NIE AKAN BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT,, J

ok,saya da tak tau nk ckap ape lagi,,sbb da tak terluah da nie,,sebenarnye banyak bende nk cakap..time lain kali la,, bak kat HAKIM “ mase kan banyak lagi “..hehe

ok,,GUD NITE U ALL..HAVE A NICE DREAM,,

*cukup suda setaon saya kenal dy,,dy sangat baik dengan saya,,hee

H + A + P + P + Y

A + N +N + I +V + E + R + S + A + R + Y

S + A + Y + A + N + G

Rawatan Islam bagi yang sakit kepala (migrain):

1. Al-Fatihah 1x
2. Ayatul Kursi 3x
3. Al-Ikhlas 3x
4. Al-Falaq 1x
5. An-Nas 1x
6. Yaasin ayat 58 3x (Salamun Qaulammirobbirohim)
7. Selawat atas Nabi SAW 3x

Sepanjang membacanya letakkan kedua-dua tapak tangan di kepala, terutamanya pada bahagian yang sakit.

Yang paling penting ialah keyakinan, penyerahan dan tauhid pada Allah s.w.t. Sebab Allahlah yang Maha Penyembuh
.

06/12/2011

ANNIVESSARY !!!

hari yang ditunggu tunggu untok menyambot HARI PERINGATAN untok setahon KAMI " BERPACARAN " cewah ! hahah . endon la pulak peginyer . lalala . bak kate dye " i don't care " haha . miss that moment that u're telling me " kalau lambat lambat nanti disambar buaye " haha . dalam hati , rezeki depan mate jangan di tolak ~ maut jangan dicari ~ haha . mule dengan " like " status . tak tahu bile kitorang adding friends kat " MUKEBUKU " . haha . dengan komen . akhirnyer dapat gak ! hahah . kelakar that moment . so sweet ~ huu ~ jangan jeles k ? kah kah kah . dye sanggop bawak fon g asrama ! haha ~ semate mate nak dapat text ngan saye . hee . BERCINTE JARAK JAOH ! adakah ia hidop ?? setahon ! lame jugak rasenyer . banyak tragedi . satu demi satu melande . alhamdulillah ! everythings all ryte until now . syukur kehadrat Ilahi . berterime kasih pade si dye yang bertungkus lumus untok hubungan kami ini .

" S E L A M A T U L A N G
T A H U N P E R H U B U N G A N "


07 DECEMBER 2011

ABDUL HAKIM BIN ABD SHAM
<3
FAZILAH BINTI SAADAN .

setahon berlalu . dapat jumpe ngan dye . dapat jalan ngan dye . dapat belajar ngan dye . dapat mempelajari pelbagai ilmu yang bermanfaat . walaupon kurang berjumpe . walaupon kurang bertande tanye . tapi insyaAllah hubungan kite ni akan berkekalan hingge ke akhir hayat . saye tak pernah jumpe orang yang macam awak . banyak dugaan di merate rate tempat saye terime . banyak gadis laen . apebile difikirkan balek . awak jugak orangnyer . family saye pon sudah mule setuju dengan awak :) happy saye dapat kenal ngan awak , belaja ngan awak , kawan ngan awak , bergurau ngan awak , menemani awak . dan yang paling saye happy dapat BERCINTE dengan FAZILAH SAADAN :) <3 terime kasih tidak terhingge kepade si dye kerane banyak mengorbankan segalenye untok saye . maafkan lah salah dan silap saye kerane terlalu banyak mengaburi hati awak . harap awak dapat terime saye seadenyer . redha dengan ketentuanNYE . percayelah yang saye sentiase sayangkan hubungan ini !

" aku tidakkan meninggalkanmu , kerana kau memang untokku "
" aku maafkan salahmu , kerana ku mencintaimu "

ingatan tulus ikhlas istimewa kepade si dye yang sentiase terbuku di hati bername
" FAZILAH SAADAN " .

ikhlas ,
ABDUL HAKIM ABD SHAM :)

04/12/2011

WALKING TIME,,HAHA.. J

Salam readers,,,hye,,selamat malam,,hari nie nak cite sal berjalan,,huhu.. hari nie kuar g segamat..*segamat jek,,hukhuk,, kuar dengan kak ana, daya, kak ida(kawan kak ana),,hee  MOTIF UTAMA KELUAR??..sebab nak teman kak ana nie la nk makan pizza,,aduh!,,da berhari hari ajak keluar g makan pizza,,tapi tak de sape nak layan dy,,hee  #sorry la kiteorg  tak de mase la,,

hari nie baru la ad mase nak bawak sis nie g makan PIZZA,, kang law tak bawak meroyan lak dy,,hee... wah!,,muke manager pizza uh so sweet la,,tol x kak ana n daya??..* bek ngaku,,haha,, (kepada bf kami,,harap jgn terasa,,hee)..

lepas makan pizza kiteorg pon g la berkarok,,huh!,,sakit tekak aq,,mane tak nye,,28 lagu kot kiteorg nyanyi,,HAHA,,gile tol la kiteorg nie kan,,hee.. pas uh g BILLION jap beli barang,, ttibe jek kak ana ckap dy nk GUNTING RAMBOT,,haha,, then teman la dy g memendekkan rambot dy,,haha,, *kak ida pon amik kesempatan dengan mencuci + membasoh rmbot nye,,hee

ok,pas gunting rambot,,kiteorg pon balik la,,da penat kot,,huhu

# show the pict to all of u,, <3

KAK ANA + KAK IDA

ME,, :)


KAK ANA ALA2 VEGETARIAN,,HEE

MUKA BORING TUNGGU KAK ANA GUNTING RMBOT,,


AFTER MENCEAH NGAN TUKANG GUNTING RAMBOT,, :)

28/11/2011

BERSAMA MEREKA.. <3

salam readers,,hye,,wah!..penat nye hari nie,,huhu,,today nak cite pasal hangout besame mereka’ yang tersayang,,ewah,,kemain lagi tersayang kate nye,,hehe,, *mang sayang pon la kat korg,,lalala,, kiteorg g cs,,sbb bawak daya yg konon’ nye tourist nie kan,,haha,, ape pon terpaksa la membawa nye,,hee,, nak tau tak pe yang kami buat?..kami tengok movie,,makan2.. shopping mopping,, jalan jalan,,haha,,

tengok movie midnite cite twillight,,auww,,so sweet la sayang,, hee.. then,pas ngok mvie kami balik bilik la tok tido,,ngantok jah oii mato kami nie,, then esok nye g la jalan2 sementara kak ana jumpe kekasih pujaan hati,aq n daya pon ronda rondas la kat  cs tu,,
*tak tau nk cite ape,,sbb bnde nie rasia,,,haha,,

just show all the pict wif u all,, J







19/11/2011

HARAPAN TINGGAL HARAPAN.. L

alala..sedih sangat hati ini bile tau tak dapat bilik yang sama nan rumet yang before nie,, hm,untung kan mereka dapat satu bilik,,wah!!,,mak ayah abang kakak atok nenek pakcik makcik sepupu sepapat seloyang..saya rase macam nak jek satu bilik nan dyorg,, SEBAB?? saya sayang dyorg,,dyorg best.gile2..tp nak wat cm mane,xde rezeki nak satu bilik dengan mereka,,xpe TUHAN nk menduga,, #ayat tak ley bla tol la,,haha..

ok,,kite nk cakap la kan,,kite x kesah la law org uh nk men cara kotor pon,,haha..#meleweh lak,,lol..

hm,xpe la..at least dapt la rumet baru,,haha,, hope mereka ok nan kite,,
be nice ok to me,,lalalala..*macam la aq nice sangat,,hekhek,,

ok,da tak tau nk cakap ape lagi,,kepada bakal rumet baru,,esok we will meet,,lalala..


*hakim,,i will miss u.. heee..

17/11/2011

I LOVE MALAYSIA..  :P

ok,,nice kan entry kali nie,,huhu,,majoriti rakyat MALAYSIA mesti tengok bola kan td,,..huhu..mestila u all tengok..sebab tadi MALAYSIA VS INDONESIA,,alhamdulilah,akhirnye MALAYSIA menang juga..ok.doa kene lebih tau law nk menang,,hee,,menang  1-0..

tadi kite tengok bola wif my parents,amboi kemain kecoh betol walaupun 3 orang jek yang tengok,,hee,,*ayah kite paling semangat,,untung la KHAIRUL FAHMI CHE MAT dapat pujian dr ayh kite,,huhu,,

err..tp geram la tengok pemain garuda tu,,grrr,,main kasar,,huhu,,lepastu mase mule korang perasan tak pengadil macam unfair,,*sakit jiwe mak ngah nie tengok,,haha

ok,nk lepaskan geram,terpaksalah berkongsi cerita nan HAKIM,,sbb dy pon nga layan bola gak time uh,so boleh la kongsi,,hee,,thanks awak melayan kite yg meleweh nie,,HAHA,,

atoto..ttibe rindu pulak kat awak sayang,,awk da jaoh da kat over SEA sane,,hmm...rindulaaaaa,,,cm mane nie??..ad sesape bole tolong tak,,


#hm,k la..hope awak ok kat sane sayang,,,take care ,,dun be noty,, <3 u,,hee

16/11/2011

SERUAN US..HAHA

salam semua,,hye,,hmm.alahai cepat nye mase berlalu,,tup tup da nk abis da cuty sem,,UiTM bole tak panjangkan lagi cuty nie,,tak puas la dok ruma,,nk duduk lame-lame,,*mengada tol la.haha,, Err,,ary nie da ary rabu,,tinggal bape hari jek lagi nak balik US aka Uitm  segamat,,huhu,,taaaapiiiiiii!!!!,,,barang tak pack lagi,,malasnye nk pack barang,,huhu,,#memang la tak pack ag,,sebab barang yg nk bawak pon aq tak beli ag,,..wahai semangat,,cepat la datang,,aq da nak start sem nie,,nape la ko tanak datang2 nie,,penat da aq tunggu tau,,haha,*meleweh pulak malam2 nie,,hee,,
ha!,,nie lagi satu ary uh aq bru jek ngok schedule tok sem 2 nie,,perghh!,,,memang terbaik la kan,,kelas memang cukup best,,nak tau x ary jumaat ad kelas petang,,OMG!,,macam mane nk umah awal nie,,eee..geram gile,,tak nak la balik rumah hari sabtu,,nanti cuty kejam jek,,grrr

ok,,bye,,da tak tau nak cite ape lagi,,hee

#kepada yang keluar tu,,g la kuar sane,,bye,,

12/11/2011

HADIAH FROM LOVE,,

Salam readers,,hye,,
Nak cite sal hadiah yg kte dapat time bufday,,
Hee
*suke letew org bg gift,,
Nk tau x hakim aka buah hati aka gemuk kite uh bg ape??
Sabala,,nk cite nie,,
Jap tau,,
Hee
Dy kan bgi kite jam casio + kad bufday yg direka khas.
Hasil titik kaki penat jalan uh la,,,
Dy wat kad tok kite,,hee
Jap ea kite bg u all ngok jam uh,,
Huhu



Cantik kan??
Konon nak same la nan dy,,
Haha
Terok tol la kite nie
Hee


ha ! ni hasil tangan dye :)
sabar la . hee 



*thanks gak kepada mereka yg bg hadiah kat kite,,hee
Sayang korang sangat2,,padat2..

BERSAMA :)

Salam readers,,lame nye da x update blog,huhu,.banyak nk cakap tp da lupe la,,hee
Err,,saya rindu dy la,,*ttibe nk gedik lak hati nie,,
Bufday gurl??..



Saye la org nye,,# senyum kambing + muke miang terover,,
I still remember 24 OCTOBER 2011,,
Yah,g celebrate la konon nye,,walaupun da late,,
Saya tetap hargai nye awk,,# muke penoh syahdu,, J
Pg tu dy dtang uma my sis n amik saye,,
Then,,troskan planning,,haha
Sampai petang,,then mase nk tggu akak aq amik,
Kiteorg g la jusco cari hadiah,,ttibe wani call ajak kuar
OMG,,satu ary kuar then nk kuar ag,,
Err,nsib akak aq sporting bagi kuar,, *my sis thanks k,, J
Then,lepak2 la nan mereka,,sampai uma pon da malam..


Hakim g la uma aq dulu sebab akak aq nie ajak dy mam kat uma
Lgpon dy nk tggu syahmi amik dy,,huhu

Err,,da xtau nk tulis pea g,,hee
Nyte + morning readers,, J

19/10/2011

TO YOU..

Salam readers..selamat tengah hari..gud afternoon n gud evening,,hee
makin hari makin terok,,kenape??
saya tak tahu adakah saya yang sala??
mungkin sala saya sebab sayan tak pandai jage hati dy??
mungkin saya terlampau ikutkan hati n perasaan saya??
saya tak tau nk ckap cm mane skang nie,, L
hatiku resah gelisah memikirkan akan hubungan ini,,
Ya ALLAH..kau bantulah hambamu ini,,
kau kuatkanlah imanku untuk menempuhi segala halangan yg datang..
aku takla sekuat kau yang mampu melawan segala yang datang
kesabaran ku sangat tipis berbanding kau..
aku tau segala yang berlaku mungkin berpunca dari hatiku,,
tp tahukah engkau bahawa aku sayang kat kau,,
i cant life without u,,
tp,,kalo ini berterusan,,
izinkan ku undur diri untuk melihat kau bahagia bersama insan lain..
aku rela berkorban,walaupun pahit yang ku telan,,
aku harus redha dengan ketentuan ilahi,,
semoga kau bahagia n selamat disana,,
AMIN,,,

13/10/2011

KEJE SEMASE CUTI SEM,, :)

SALAM..hye readers,,selamat malam,,hee,,
hmm,da  1 weeks da cuty sem bermula,,
tapi tak kuar” ag g hang,,err
bosan la,,,*muke boring K
cuty sem nie kene jage akak aq la
yg baru pas beranak  a.k.a bersalin,,haha
disebab kan itu la aq x bole keluar,, L
err,muke penoh kesedihan,,
haha
tp best la jugak jage si budak botak yg comey uh,,
err,,dy sangat tembam la,,geram nye kat dy,,
rase macam nk cium jek dy selalu,,hee
hmmm,,
ok la pai sini jek,xtau la nk tulis pe ag.
xde idea la pulok malam” cam nie..
hey,,dont  4get it,,i nk kuar  24 nie,,
so, kepada mereka”..
please b nice for me ok,,
J

04/10/2011

FINAL EXAM + RUMET.. :)

salam..hye readers...lame da tak update sebab busy ngan final exam,,
lalala...wah!,,sangat tak tersabar hati nie bile nak balik rumah,,
bole tak kalau tak nak amik paper acc 106 uh,,
grr..malas la nk faham acc nie,,
tak best,,HAHA,,,
esok da nak balik,,semua barang aq da pack,,
tinggal chaw jek esok,,HEHE,,
hmm,,,gonna miss my rumet yg comey + cute + cantik + gile2..
*semua la ad,,best kot ngn dyorg,,
terpekik terlolong,gosip sane sini,kepo, overnite,,movie,nescafe,
bernyanyi bersama, bergurau senda, tarik2 rambot, stalker FB org,,
semuanye rutin harian,,HAHA,,
sis fida da balik uma semalam,kemain gumbira lagi dy,,hee
aq esok la balik,,lalalala,,*si gemok jangan JELES,,hukhuk
daya balik ary jumaat,,,pas abis paper mate,,*GUD LUCK GADIS..
sis ana balik ary ahad,,*org paling late balik,,ciankan,,huhu,,# GUD LUCK SANTEK,,
hee,,BOLE TAK KALO NXT SEM NAK 1 BILIK NAN MEREKA,,
sebab  SAYA SAYANG MEREKA KETAT²  PADAT²  SENDAT SENDAT RAPAT RAPAT..
huhu,,jangan SEDIH tau nnti bile saye da balik,,*ee,,geli jek ayt yg nie,,haha

OK LA,,DA TAK TAU NK TULIS APE,,
WISH ME LUCK FOR LAST PAPER TOMORROW,,
HEHEHOHOHAHAHIHIHUHU..
lotS Of lovE tok RUMET KESAYANGAN,,
hehe.. J

27/09/2011

SING & SONG WIF GUITAR

GUD  AFTERNOON!,,salam,,hye,,hoi,,oit,,lalala..
hari nie nk cite sal ABDUL HAKIM ABD SHAM,,
*asyik sal dy jek,,HAHAHA
HMM,,THANK U SO MUCH LA ,,
thanks sbb nyanyi an lagu wif guitar,,
hm,,rase terharu sangat ..
saye suka dengar dia nyanyi
SAM+BIL main guitar
err,,so SWEET la dear,,
*over la pulak,,huhu
thanks sebab sanggup mengharungi dugaan yg mendatang
err,dgn SKYPE yg sangt BAGUS,,
line BB yg paling aku SAYANG,,haha
nk tau x dy nyanyi lagu..
pujaan hATi..
kau ilhamku..
mimpi indah..
tak kusangka tak kuduga
semua tentang kite..
WAH,,da lame kot tak denga dy petik gitar,,HAHA
*gedik gile siak aq nie,,LOL
hmm,K LA DA TAK TAU NK CAKAP APE AG,,
SBB IM REALLY HAPPY LA gemuk,,,
k la pai sini jek nk cite,,huhu.

26/09/2011

MENANG T+A+N+P+A BERTANDING..

Selamat malam semua..hello..
Malam nie nak story pasal…..!!
Katil paling comel kategori MENANG TANPA BERTANDING..*adkeorgwatpertandingancmnie…
Pagi tadi ada seorang gadis yg bekecamuk minda sebab dok piker,,
“ MASALAH DIA X BOLEH TIDO MALAM SEMALAM”..
Then,pg tadi dia bgun awal gile..
Mase aq bgun tido jek ttibe aq rase panas nak mampos..
Larh!..rupe-rupenye dia tenga dok sapu bilik.
*hawat rajin bebeno minah nie  pagi tadi,,
Pastu aq pon ngok la katil dy,,
Pergh!!..katil dy la kan paling comel..
*tekezut den dibuatnye..HAHA
Meh sini aq tunjuk gamba katil dy..


Comel kan katil dy..siap ad angry bird tergantung ag..HAHA
Nie la katil akak pudina a.k.a SIS SULIANA
Paling comel katil dy la dalam bilik aq nie..
HAHA..
OK LA..wat stakat nie jek tulisan untuk hari ini…
Credit to DAYAH a.k.a my rumet yg comel + cute.. J

24/09/2011

FIRST son FAEZAH saadan..

salam to all blogger n bloggie..HAHA...wah!,,rase sangat best bile dapat anak sedara baru..
nk tau x name dy ape?
name dy .......
MUHD FARIS ISKANDAR... J
sedap kan name dy,,hee
err,dy lahir 11 SEPT 2011..*ary pe nta,malas nk ngok calendar,,haha
grr,,dy sanat comel,geram ngok dy,,
pipi dy tembam,pastu kan dy ad lesung pipit sebelah kiri,,*alamak!,,same cm aq lak,,haha,mule da aq nk pasan nie..LOL
eh2,,lupe lak nk bg u all ngok pict dy..


comel kan??
nak tau tak ABDULHAKIMABDSHAM uh,,sangat jeles sampai dy x bg aq cite sal
MUHD FARIS ISKANDAR nie,,haha,,*teruk tol la dy nie
err,,sibuk bebeno nk ngok budak,padahal lum tentu ag dapat ngok,,HAHA,,
K LA U ALL,,I NAK STUDY,!!,,HARI ISNIN NIE PAPER MGT,,,
WISH ME & MY GEMUK LUCK OK!!..