17/03/2012

salam :)

semalam kedengaran hati ingin melakar senyuman di sini . hati indah saat meriah :) diberi nama bermaksud hamba yang bijaksana . insyaAllah atas belah ikhsan kedua ibu bapa dan khalifah semua :) insan yang tersayang meniti suratan . suratan jalan menuju kejayaan . semester kedua ia berkedudukan . semoga berjaya di masa hadapan <3 keinginan ingin berada besebelahan berjuta seruan bermain di fikiran . akan kerana semua keduniaan . tersimpul kita di persada kejayaan . a couple of week . we always meet :) so happy . relax . rasa macam hidup berdua sahaja di muka bumi ni . haha :D best la dapat jumpe . jumpe pon da best . ape lagi keluarkan ? haha . u always make something the best for me . thanks :) turun naik jb-kl dalam masa 2 hari . Allah . penat jugak . tapi semangat . entah kenapa . maybe suka sangat explore explore ni . haha . best lah ! tapi boring siket la . nasib baik ada handphone yang boleh dengar lagu . haha . pakai la beats jenama samsung abdulharithabdsham . hee . kalau tak memang tutop mata la jalan . da la jalan petang ke malam . haha . alhamdulillah sampai dengan selamat :) thanks Allah . thanks to her that were pray to me . thanks <3 balik semata mata nak jumpa dia . tapi lagi dibernaskan lagi oleh Allah merapatkan lagi sillaturrahim bersama akak dan abang iparnya . serta anak saudara nya yang sering mengingatkan soal masa hadapan . yang comel :) blackberry . curve 8520 2g . storm 2 :) alhamdulillah . samapai ke tangan tuan empunya . harap happy dapat memilikinya :) dor her <3 thanks and sorry . i only be there at one days . miss all the moments with u . now your final exam . bel . ctu . micro economics . account and marketing . wow ! five subject . macam banyak jep . kire je 5 tapi sub topic dye . kesian . nak buat camna . nak senang . lalu susah la dulu kan ? hee . but , she always wanna make the best . i follow u from besides dear <3 good luck ! semoga berjaya ! harap dapat yang terbaik ! jaga diri . jaga kesihatan . ea ? :) di akhir penjelasan . meratap sebuah kehidupan . hanyalah insan . penuh dengan warna warni keserian :)

wassalam :)

13/03/2012

MEMBEBEL... HAHAHA

salam semua..hee. ok. rase macam da lame gile tak tulis blog ada dekat sebulan lebih.. huaaaa bukan tak nak tulis tapi takde mase la sebab busy memanjang bile da nak abis-abis sem nie kan.. pepaham jek la.. schedule wa penuh dengan aktiviti.. wa punye calendar pon penuh dengan warna warni tanda peringatan bende - bende penting.. HA! KAN DA BEBEL MACAM JOYAH...hahaha.. ok. back to title, wa da meleweh banyak sangat nie. kang melarat payah pulak,, kuangkuangkuang.

dearest,kite da nak final nie. tinggal lagi 2 hari maka jawab la daku paper bel pada hari khamis nie..hukhukhuk, wish me luck ok.. tak nak result teruk lagi. sedih. malu. sengsara. payah. kite nak result yang baik. yang bole bagi semua orang tersenyum bile dengar. doakan kite semua. TO ALL UiTM STUDENTS. GUD LUCK FOR UR FINAL EXAM :)

TO MY HEART MY SOUL :) AYAT TAK BOLEH BLA..HAHA

HAPPY bile dapat selalu dengan awak..tak sangke da 2 weeks kite asyik jumpe jek,,muhehe. malu la nak cite lebih.. nanti orang tak suke dan menggedik terover pulak,, HAHA
SEDIH gile bile kalah lagi lawan bowling dengan awak,,HAHA.. saya memang tak pro la bab baling baling bola nie..HAHAHA.. # ada ke dy suruh aku sepak bola tu.gile ke kau nyah!!,.HAHA.

TERSENYUM indah bile hubungan nie makin lame makin membara..HAHA *means makin matang la.. jangan ingat kami bergaduh jek,,BUT ALWAYS ARGUING each other..TU hobi kami la.. so what???.. HOKHOKHIKHIK

ok la malas da meleweh banyak banyak membebel sebakul..haha.. salam semua :)



# DIRIMU SENTIASA DIHATIKU BUDAK GEMUXXXLLL...haha